Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame na prenájom pekný 2izb. byt v Hornej Strede, len 15min. od Piešťan

Ulica: Kpt. Nálepku
Obec: Horná Streda
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
400 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom krásne zariadený 2 izbový byt v obci Horná Streda, na ulici Kpt. Nálepku. Plocha: úžitková 54m2. K bytu patrí aj záhradka o veľkosti cca 65-70m2. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 2. Podlaha je z kvalitného materiálu, je plávajúca, v kúpeľni je dlažba. Okná sú plastové, so žalúziami a závesmi. V kúpeľni je priestranný sprchovací kút, plus WC a tiež kotol. Takže byt má vlastné kúrenie aj teplú vodu. V obývačke je gauč do tvaru L spolu s konferečným stolíkom. Plus sa tam nachádza obývačková stena s TV. V spálni sa nachádza manželská posteľ s kvalitnými matracmi a vstavané skrine spolu s komodou. Kuchyňa je plne vybavená: taniere, poháre, príbory. Rovnako je tam nová kuchynská linka, sporák, chladnička, mikrovlnka.  Pred 2 rokmi byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie.
Obec má vybudovanú infraštruktúru. Byt sa nachádza v kľudnej uličke, na diaľnicu sa dostane za 5 min. 500 metrov od bytu sa nachádza škola so školkou, ďalej potraviny, kostol.
Cena 400 €/mesiac plus energie vo výške 100,-Euro pre 1os.
Minimálna doba nájmu je 1 rok. Pri podpise zmluvy sa platí depozit aj provízia vo výške 500,-
Voľný ihneď od 15.09.2024

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Celková plocha:
54 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

Mgr. Ivana Rišňovská, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti